Σημεία Εξυπηρέτησης

Η Hatkar Service A.E. έχοντας εξειδίκευση στον τομέα των ελαφρών (VAN), βαρέων (TRUCK) και ειδικών οχημάτων (UNIMOG), πραγματοποιεί ένα ακόμα μεγάλο βήμα διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της, εισερχόμενη και στον τομέα επιβατικών οχημάτων και smart προχωρώντας στην επέκτασή των δραστηριοτήτων της και στην Πελοπόννησο με καθετοποιημένες εγκαταστάσεις στην Κόρινθο.

Αττική

12,8χλμ. Ε.Ο.Αθηνών-Θεσ/κης & Ερμού 43, τ.κ. 14451

+30 210 2836161-163

+30 210 2836164

To κατάστημα της εταιρείας μας Hatkar Katastima Attiki βρίσκεται στο 12,8 χλμ στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας στην Μεταμόρφωση. Οι εγκαταστάσεις μας είναι στο ύψος της ΦΑΓΕ και συνορεύουν με της εγκαταστάσεις της εταιρείας ΑΒΒ και Σιλβεστρίδη.

 • Από Αθήνα μέσω της Εθνικής Οδού μετά την Φάγε βγαίνετε στην γέφυρα των Λυμάτων και κάνετε επιτόπου δεξιά και στο πρώτο στενό ξανά δεξιά ώστε να βγείτε στον παράδρομο της Eθνικής.
 • Από Κηφισιά μέσω Εθνικής Οδού βγαίνετε στην γέφυρα των Λυμάτων και κάνετε αριστερά και περνάτε απέναντι την γεφυρα μετά κάνετε δεξιά και στο πρώτο στενό ξανά δεξιά ώστε να βγείτε στον παράδρομο της Eθνικής.
 • Από Κορωπί μέσω Αττικής Οδού βγαίνετε στην έξοδο 8 με κατεύθυνση προς Λαμία.
 • Από Ελευσίνα μέσω Αττικής οδού βγαίνετε στην έξοδο 8 με κατεύθυνση προς Λαμία

Αττική

Αργους 130, Λυγκεως 1, τ.κ. 10441

+30 210 5155800

Κόρινθος

80χλμ Ε.Ο Αθηνών-Πατρών, τ.κ. 20131

+30 27410 71653

+30 27410 83144

To κατάστημα της εταιρείας μας Hatkar Katastima Peloponissou βρίσκεται στο 80ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών στην Κόρινθο, στην έξοδο Επιδαύρου.

 • Από Αθήνα μέσω Παλαιάς Εθνικής Οδού, περνώντας τη γέφυρα του Ισθμού, συναντάτε τα πρώτα φανάρια. Στρίβετε αριστερά. Συνεχίζετε τη πορεία σας και στρίβετε στο δεύτερο δρόμο δεξιά. Οδηγείτε ευθεία και περνώντας την ανηφόρα, συναντάτε στα δεξιά σας, τις εγκαταστάσεις μας.
 • Από Αθήνα μέσω Νέας Εθνικής Οδού, ακολουθώντας το δρόμο προς Πάτρα-Τρίπολη, θα συναντήσετε πινακίδα εξόδου για Επίδαυρο. Βγαίνοντας από την έξοδο θα στρίψετε δεξιά, εν συνεχεία στρίβετε αμέσως αριστερά και προχωράτε ευθεία. Οδηγείτε ευθεία και περνώντας την ανηφόρα, συναντάτε στα δεξιά σας, τις εγκαταστάσεις μας.
 • Από Κόρινθο ξεκινώντας από το Κέντρο της πόλης, θα πάρετε το δρόμο που οδηγεί προς το Στρατόπεδο. Στη διχάλα στρίβετε αριστερά και ακολουθείτε το δρόμο προς Εξαμίλια. Στη διασταύρωση (κατηφορική) πριν τη γέφυρα στρίβετε αριστερά (ανηφορικά). Πηγαίνετε ευθεία και σε 2(δύο)χλμ. θα βρείτε στα αριστερά σας τις εγκαταστάσεις μας.
 • Από Τρίπολη-Πάτρα ακολουθώντας το δρόμο προς Αθήνα, θα συναντήσετε πινακίδα με έξοδο για Επίδαυρο. Βγαίνοντας στην έξοδο, στρίβετε αριστερά προχωρείτε και στρίβετε στο δεύτερο δρόμο αριστερά. Ακολουθείτε το δρόμο και θα αντικρίσετε στα δεξιά σας εύκολα τις εγκαταστάσεις μας.

Ρωτήστε Άμεσα

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λάβετε άμεσα απάντηση

  [recaptcha]

   [recaptcha]

   X