Η Ομάδα μας

Προσωπικό

Όλο το προσωπικό της εταιρείας μας περισσότερα από πενήντα στελέχη, παραλήπτες, πωλητές ανταλλακτικών, προϊσταμένους και φυσικά τους τεχνικούς οχημάτων, όλοι απόφοιτοι τεχνικής σχολής και πιστοποιημένοι από την Mercedes- Benz, κατά ειδικότητα. Εκπαιδεύονται κάθε χρόνο στη Mercedes-Benz Hellas αλλά και στον ιδιόκτητο χώρο εκπαίδευσης της εταιρείας μας, σε νέες τεχνολογίες και εφαρμογές, ώστε να είναι πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις και τις μηχανολογικές αλλαγές.

Αποθήκη Ανταλλακτικών

Η πλήρως ενημερωμένη αποθήκη ανταλλακτικών μας, διαθέτει περισσότερους από 25.000 ενεργούς κωδικούς, για την άμεση εξυπηρέτηση οποιοδήποτε τύπου οχήματος. Έχουμε στη διάθεσή σας γνήσια ανταλλακτικά Mercedes Benz και after market, τα οποία καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους. Διαθέτουμε on line σύνδεση με την αποθήκη της Mercedes-Benz Ελλάς, για άμεσες παραγγελίες. Ακόμα και μ’ ένα απλό τηλεφώνημα, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του τμήματος είναι στη διάθεση σας, για οποιαδήποτε πληροφορία και ενημέρωση που αφορά την διαθεσιμότητα και το κόστος των ανταλλακτικών που σας ενδιαφέρει.

Εξοπλισμός

Ως εξουσιοδοτημένος επισκευαστής, διαθέτουμε όλα τα ειδικά εργαλεία που ορίζει ο κατασκευαστής Mercedes – Benz καθώς και 20 εργαλειοθήκες απλών εργαλείων. Επίσης διαθέτουμε φρενόμετρο, ευθυγράμμιση, τζογόμετρο, πρέσα, ειδικά εργαλεία φανοποιείας, γερανογέφυρα, ειδικά μηχανήματα ελέγχου φώτων, μηχάνημα για την έκδοση ΚΕΚ, ειδικά μηχανήματα για τον καθαρισμό εξαρτημάτων και ειδικό μηχάνημα για τον έλεγχο και την συντήρηση του A/C του οχήματος. Επίσης χρησιμοποιούμε όλα τα απαιτούμενα προγράμματα και μηχανήματα της Mercedes – Benz για την διάγνωση βλαβών.

Παροχές

•24Η Φύλαξη των οχημάτων.
•24Η Παράδοση – παραλαβή οχημάτων.
•24Η Τεχνική εξυπηρέτηση σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος στο δρόμο.
•24Η Αεροπορική παραγγελία ανταλλακτικών σε περίπτωση άμεσης ανάγκης.
•1 χρόνο εγγύηση στις εργασίες και στα ανταλλακτικά.